Over BZEVEN

Luisteren en vragen stellen;
zo begin ik met elk project.

"Ik ben trots op de persoonlijke benadering die mijn klanten steeds opnieuw waarderen".

Aanpak

OOG VOOR DETAIL


Luisteren en vragen stellen. Zo begin ik met elk project. Wat is het uiteindelijke doel en welk gevoel moet het overbrengen? Wanneer is het project geslaagd? De antwoorden vormen de basis van de strategische en creatieve aanpak. We gaan aan tafel zitten om te sparren over het idee, product of dienst. Als eenmaal de hoofdlijnen zijn uitgezet dan maak ik een uitgebreid projectvoorstel dat een solide basis vormt voor het project. Met oog voor detail. Hierin staan alle activiteiten, de taakverdeling en de planning beschreven. Het projectvoorstel wordt aangepast totdat het 100% naar wens is en op basis daarvan wordt een offerte opgesteld. Na een finaal akkoord over het concept en het budget gaan we aan de slag.


PERSOONLIJKE BENADERING


Een probleem of vraag bekijk ik vanuit zeer uiteenlopende invalshoeken. Met één resultaat: er is over nagedacht, het geheel klopt. Deze gedachte pas ik al jaren succesvol toe bij het ontwikkelen van middelen, campagnes en evenementen. Ik ben trots op de persoonlijke benadering die mijn klanten steeds opnieuw waarderen. Ik word onderdeel van het team van de organisatie. Uiteraard met een breed netwerk met de benodigde disciplines dat ik altijd kan inschakelen. Ik leef me in en laat daarna mijn creatieve brein op het probleem of de vraag los. Het streven is om uiteindelijk samen iets te bereiken. Ik sta open voor andere ideeën en deel graag inzichten. Wanneer je elkaar zo kunt versterken geeft dat energie en is er vaak veel meer mogelijk dan we vooraf hadden kunnen bedenken.


Neem contact op

WERKZAAMHEDEN VAN BZEVEN


Over mij

HILDE VAN DER KLEI


In een ver verleden heb ik biotechnologie gestudeerd in Groningen, maar na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in zowel Gent (B) als Wageningen, kwam ik er achter dat de wereld van de wetenschappers toch niet helemaal mijn ding is. Ik nam ontslag en ging aan het werk bij het Wereld Natuur Fonds, eerst bij de afdeling natuurbescherming en later bij Marketing & Communicatie. Daar ontdekte ik wat ik echt leuk vond: de hectiek van campagnes en deadlines MET een zinvolle boodschap en het inzetten van mijn creativiteit. Zeven jaar later ben ik voor mijzelf begonnen om mijn ervaring en enthousiasme ook voor andere organisaties in te zetten. Veel organisaties met maatschappelijke belangen, want dat vind ik belangrijk. Alles voor een betere wereld. Al is het soms maar een druppel op de gloeiende plaat, elke bijdrage helpt.

In mijn vrije tijd mag ik graag koken. Al bijna 25 jaar verzamel ik recepten en ideeën waar ik ooit een kookboek van ga maken. Het idee is om dat aan de mensen te geven die op de een of andere manier een positieve of stimulerende rol in mijn leven hebben gespeeld.

Daarnaast houd ik van muziek en vind ik Spotify de meest briljante uitvinding van de afgelopen jaren. Regelmatig bezoek ik concerten in binnen- en buitenland. Volgens recent wetenschappelijk onderzoek word je daar gelukkig van en heel erg oud. Naast een gezellige avond is dat mooi meegenomen! Al denk ik dat dit onderzoek gefinancierd is door de kaartjesverkopers.

Een andere hobby is klussen, meubels stofferen en fotografie. Op Instagram houd ik een soort fotoboek bij waar ik ooit behang van wil maken. Ook doe ik vrijwilligerswerk voor Stichting Contacthond. Ik help ik ze graag bij de organisatie van evenementen en het ontwikkelen van communicatiemiddelen. En sinds ik een dakterras heb ben ik bezig met rooftopgardening. Dat valt nog niet mee, zeker niet met ons huidige klimaat, maar ik geniet van elk vers doperwtje dat van het dak komt.


Neem contact op

KLANTEN VAN BZEVEN